Българска асоциация 
Bulgarian Assosiation

за къмпинг и караванинг
for camping and caravaning

Каваци

Отворен от 25 май до 15 септември
 • Къмпинг Каваци е един от най-известните и големи къмпинги по българското Черноморие. Той се намира на 35 км. южно от Бургас, в непосредствена близост до гр. Созопол. До къмпинга стига второкласен път в отлично състояние, който води до много курорти южно от Созопол в посока Дюни. Покрай къмпинга минава редовна автобусна линия от гр. Созопол.

  Къмпинг Каваци е разположен на площ от 35 дка. Той разполага с 200 места за палатки, 50 места за каравани и кемпери и 50 бунгала. Към къмпинга има хотелска част две звезди, в която има 50 стаи и сейфове за обществено ползване.

  Къмпинг местата са парцелирани и с тревна настилка. Те са отделени едно от друго с жив плет и в по-голямата им част са под естествената сянка на дърветата. Големината на парцелите е различна и варира от 40 до 100 кв.м. Всяка къмпинг единица е електрифицирана. Водоснабдителните кранове се намират в близост до санитарните помещения. Необходимо е да разполагате със собствен маркуч с по-голяма дължина.
  Санитарните помещения на къмпинга са в прилично състояние, като им е направен основен ремонт. В баните и закритата зона за миене на съдове гостите могат да разполагат с денонощна топла вода.
  Къмпинг Каваци има нощем режим на допускане с денонощна охрана. Домашните любимци могат да пребивават безплатно, но е необходимо да бъдат под постоянния контрол на собствениците си.
  На разположение на най-малките къмпинг любители има обезопасена детска площадка, а за по-големите - спортно игрище. Плажът се намира на около 150 - 200 м. от местата за настаняване на палатки, кемпери и каравани.
  На територията на къмпинга има два ресторанта и кафе-бар. Магазин за хранителни стоки и пресни плодове и зеленчуци може да намерите на разстояние до 50 м. извън къмпинга.
  Къмпинг Каваци е отличен изходен пункт за много забележителности като Старият Созопол, резерватът Ропотамо, замъкът в Равадиново, блатото Алепу и тракийското светилище Беглик Таш.  

 • Адрес

  • Южно Черноморие, обл. Бургас,
  • между Созопол и Дюни

  Контакт

  Карта

  Попълнете Вашият адрес в полето за упътване до мястото

  • Camping.bg
  • ficc
  • CampingRocks.bg